Veel gestelde vragen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u wat vragen heeft. Wij staan ten allen tijden klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onderstaand vindt u de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het formulier.

TopKamagra zorgt ervoor dat haar klanten met een gerust hard kunnen bestellen. Zo houden wij nooit gegevens achter van klanten. Zodra de bestelling voltooid is, worden alle persoonsgegevens binnen 24 uur automatisch verwijderd. Onze website, database en email zijn allemaal gescheiden en zwaarbeveiligd, zo is de kans op een lek te beperken tot nihil. Als betaalmethoden ondersteunen wij momenteel bankoverschrijving (SEPA) en Bitcoin, met het doel om andere betaalmethoden zo snel mogelijk toe te voegen. Verzending gaat in een zakelijke blanco envelop, zonder afzender die te herleiden valt naar erectiemiddelen of TopKamagra.

Zodra de betaling ontvangen is krijgt u een bevestiging per email. Dan zal de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd worden. Bij een bankoverschrijving kan dit een paar dagen duren, tenzij u ons een kopie betaalbevestiging meestuurt. Alle bestellingen betaald met Bitcoin worden direct bevestigt en verstuurd.

Alle producten die wij aanbieden komen direct van de leverancier vandaan, zonder tussenhandelaren. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en echtheid garanderen, eveneens de beste prijzen op de markt. Mocht u ooit twijfels hebben over een van onze producten, neem dan contact met ons op.

U kunt gemakkelijk reageren op de email van uw bestelling, dan hebben wij direct de juiste gegevens bij de hand. Mocht u geen email hebben ontvangen of andere vragen hebben, gebruik dan het contactformulier. Wij steven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Contactformulier